Sayfanın Başına Dön!

Serenay Aktaş Kimdir ?

Serenay Aktaş kimdir? Serenay Aktaş kısaca dizi oyuncusu olması ile de bilinen Türk kadın futbol oyuncusudur. “Arka Sıradakiler” dizisindeki rolü “Gülüm” karakteri ve “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı “Ayşe Hatun” karakterleri ile bilinir. Serenay Aktaş 1207 Antalyaspor kadın futbol takımında oynamaktadır. Serenay Aktaş’ın mevkisi forvet oyunculuğudur.
Serenay Aktaş’ın gerçek adı nedir? Serenay Aktaş gerçek ismini kullanan ünlülerdendir. Serenay
Aktaş’ın gerçek ismi de Serenay Aktaş şeklindedir. Serenay Aktaş’ın takma adı nedir? Serenay Aktaş’a sahada arkadaşları “Artist” lakabıyla seslenmektedir. Serenay Aktaş ne zaman doğdu? Serenay Aktaş 1993 yılında doğmuş bir sporcudur. Serenay Aktaş’ın doğum tarihi 1 Ekim 1993’tür. Serenay Aktaş’ın burcu nedir? Serenay Aktaş’ın burcu terazidir. Başarılı futbolcu her şeyi dengelemeye önem verir. Serenay Aktaş evlendi mi? Serenay Aktaş henüz evlenmemiştir. Ünlü sporcu yaklaşık iki günde bir evlilik teklifi aldığını söylemiştir.
Serenay Aktaş’ın boyu kaçtır? Serenay Aktaş boyu 1,60 metre olan ünlülerdir. Serenay Aktaş’ın kilosu kaçtır? Serenay Aktaş kilosu 52 kg şeklindedir. Serenay Aktaş’ın ölçüleri nasıldır? Serenay Aktaş ölçüleri 93 cm- 62 cm – 90 cm şeklinde vücut ölçüleri olduğu tahmin edilmektedir. Serenay Aktaş’ın saç rengi nedir? Serenay Aktaş koyu siyah saçlı olan sporculardandır. Serenay Aktaş’ın göz rengi nedir? Serenay Aktaş ismi ile tanınan futbolcu koyu yeşil renkli gözlere sahiptir. Serenay Aktaş’ın ayakkabı numarası kaçtır? Serenay Aktaş 39 numara ayakkabıları giyebilmektedir.
Serenay Aktaş’ın okuduğu okul hangisidir? Serenay Aktaş futbolculuk ve oyunculukta kariyerini sürdürebilmek için açık öğretime geçiş yapmıştır. Serenay Aktaş üniversite sınavlarına hazırlanmakta “Oyunculuk” veya “Sosyoloji” bölümlerinden birini okumak istemektedir.
Serenay Aktaş nerelidir? Serenay Aktaş Türkiyelidir. İstanbul’un Bakırköy semtinde dünyaya gelmiştir. Serenay Aktaş hangi takımda oynuyor? Serenay Aktaş oyunculuk kariyerinin yanında futbolculuğa da devam etmekte “1207 Antalyaspor” forma giymektedir. 1207 Antalyaspor futbol takımında forvet mevkiinde oynamaktadır. Son zamanlarda oyunculuğu ile ön plana çıkan Serenay Aktaş için futbol ikinci sıraya gerilemiştir. Futbolu bir meslek olarak sürdürmediğini ifade eden Serenay Aktaş futbola hobi olarak devam etmektedir.
Serenay Aktaş futbolcu olarak aslında sabırlıdır ve genelde kavgalardan uzak durur. Fakat ünlü oyuncunun tersi kötüdür.
Serenay Aktaş hangi takımlıdır? Serenay Aktaş Galatasaray takımını desteklemektedir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Serenay Aktaş çocukluk yıllarından beri Galatasaray’ın maçlarını takip etmektedir. Ünlü sporcunun hayatında unutamadığı en büyük anılardan birisi 2006 yılında Galatasaray’ın son maçta elde ettiği şampiyonluk olmuştur. Serenay Aktaş’ın sevmediği şeyler nelerdir? Serenay Aktaş insan ilişkilerinde yapmacılıktan nefret etmektedir. Serenay Aktaş’ın uğuru nedir? Serenay Aktaş farklı renklere sahip iki krampon giymenin kendisine şans getirdiğini düşünmektedir. Ayrıca futbolda kadınları iyi şekilde temsil etmek için maçlara makyajlı çıkmaktadır. Rimel, ruj ve eye liner kullanmadan asla maçlara çıkmamaktadır. Serenay Aktaş’ın kötü alışkanlıkları var mı? Sporcu kişiliği ile dikkat çeken Serenay Aktaş’ın alkol, sigara gibi olumsuz alışkanlıkları yoktur.
Serenay Aktaş’ın en beğendiği futbolcu kimdir? Serenay Aktaş en fazla Galatasaray’da forma giyen Felipe Melo’yu beğenmektedir. Genç sporcu Melo’yu çok zeki bulmakta fakat sinirli olduğu zamanlar ona kızmaktadır. Melo’nun dışında Selçuk İnan, Drogba, Messi, Ronaldo, Torres ve Ronaldinho gibi futbolcuları da beğenmektedir. Serenay Aktaş stil olarak Elmander’e benzediğini ifade etmiştir.
Yazımızın bu bölümünde Serenay Aktaş hayatı ve nasıl ünlü oldu konusunu kısaca ele alacağız. Serenay Aktaş futbol oyunculuğuna çevresinin yönlendirmesiyle adım atmıştır. Futbolculuğu tercih etmesinde tuttuğu takım Galatasaray’ın da ayrı bir yeri vardır. Çocukluğunda sokak aralarında maçlar yapmıştır. Serenay Aktaş futbolculuğa 15 yaşındayken Zeytinburnuspor’da oynayarak başlamıştır.
Ünlü bir futbolcu olmak istemiş fakat Türkiye’de kadın futbolu çok takip edilmediği için bayan futbolunun ön planda olduğu ülkelerden birisi olan ve kadınların futboldan para kazanmasının mümkün olduğu Almanya gibi ülkelerde kariyerine devam etmek istemiştir.
Okul yılarında tiyatro çalışmaları olan Serenay Aktaş futboldan aldığı hazzı oyunculukta da almayı başarmış bu alana yönelmiştir. Onu bu alanda yönlendiren kişilerden birisi haber sunucusu Hilal Ergenekon olmuştur. Serenay Aktaş’ın ilk oynadığı dizi Kanıt olmuştur. Ardından “Yahşi Cazibe” ve “Alemin Kralı” dizilerinde de oynamıştır.
Öncelikle kısa roller alarak tecrübe kazanmıştır. Ünlü komedyen Hamdi Alkan tarafından bir tiyatro yarışmasında keşfedilmesi sonrasında oyunculuk kariyerinde büyük adım atmış 2011 yılında “Arka Sıradakiler” dizisinde oynayarak dikkat çekmiş ve 2012 ve 2013 senelerinde “Muhteşem Yüzyıl” dizisi ile bu alanda önemli bir çıkış yakalamıştır. Oyunculuk anlamında önemli bir mesafe kat eden Serenay Aktaş Hollywood’dan Al Pacino’nun oyunculuk koçundan teklif almış fakat teklifi şimdilik reddetmiştir.
Tüm sezonlarında Survivor yarışmaya katılmak istediğini belirten Serenay Aktaş ilk sezonda yaşı tutmadığı için ikinci sezonda da başvuruları kaçırdığı için Survivor’a katılamamıştır. 2013 yılında da kendisine teklif gelmiş fakat “Muhteşem Yüzyıl” ismindeki dizide rol aldığı için yarışmada yer alamamıştır. 2013′te yarışmayı kazanan Hilmi Cem’den çok şey öğrendiğini ifade eden Serenay Aktaş Survivor yarışmasında güzelliğinin yanında sporcu karakteri ve mücadeleci kişiliği ile de dikkat çekmektedir.
Serenay Aktaş 2014 yılında ise Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu “Survivor” ismindeki yarışmada “Ünlüler” takımında yer almıştır. Serenay Aktaş Survivor programını bulduğu zamanlarda izlemiş ve yarışmayı hep favori ismi kazanmıştır. Yarışmayı kazanabilecek isimler arasında gösterilen Serenay Aktaş beklenmedik bir şekilde elenmiş sezonu Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran şampiyon olarak tamamlamıştır.

Serenay Aktaş 22 Şubat 2015’te izleyiciyle buluşacak olan “Survivor All Star” yarışması kadrosunda da yer almaktadır. Yarışmaya katılacak diğer isimler Fulya Keskin, Nadya Zagli, Özlem Çalın, Taner Ödeş, Merve Oflaz, Hakan Hatipoğlu, Seda Aktuğlu, Pascal Nouma, Nihat Doğan, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Almeda Abazi, Begüm Yücetan, Hilmi Cem İntepe, Doğukan Manço, Bozok Gören, Duygu Çetinkaya, Turabi Çamkıran, Merve Aydın, Berna Canbeldek ve Sahra Işık’tır.

0 yorum:

Yorum Gönder


UYARI: Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralk Ocak Şubat Mart Nisan Mayis Haziran 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 2012 2013 2014 2015 2016 1.bölüm, 10.bölüm, 11.bölüm, 12.bölüm, 13.bölüm, 14.bölüm, 15.bölüm, 16.bölüm, 17.bölüm, 18.bölüm, 19.bölüm, 2.bölüm, 20.bölüm, 21.bölüm, 22.bölüm, 23.bölüm, 24.bölüm, 25.bölüm, 26.bölüm, 27.bölüm, 28.bölüm, 29.bölüm, 3.bölüm, 30.bölüm, 4.bölüm, 5.bölüm, 6.bölüm, 7.bölüm, 720p, 8.bölüm, 9.bölüm,
survivor 2015, survivor all star izle, survivor tv8 canlı izle, survivorda çalan müzikler, survivor fragman izle, survivor ödül oyunu, survivor kim elendi survivor all star izle, kim elendi son bölüm izle Survivor 2015 All Star - Yeni Sezon, Survivor 2015 çalan müzikler, survivor müzik listesi, Fragmanlar, Survivor 2015 Tv8 Canlı izle acunn.com. canlı izle, survivorda çalan müzikler, survivor fragman izle, sörvayvır ne zaman başlıyor, tv 8 sörvayvır yarışmacıları, sörvayvır 2015 kimler yarışacak, survivor ünlüler gönüllüler 2015, survivor ünlüler tv8,sorvivor 2015 all star yarismayi izle sörvayvır ne zaman başlıyor, tv 8 sörvayvır yarışmacıları, sörvayvır 2015 kimler yarışacak, survivor ünlüler gönüllüler 2015, survivor ünlüler tv8,survivor ödül oyunu, survivor kim elendi
CANLI MAÇ-LİG TV-DİZİ-FİLM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


site ekle Web Ekle - Site Ekle Toplist, Site 
Ekle ,Link Ekle oToplist | Türkiye'nin Yeni Toplisti Toplist Top25.ro blogging tips Siteni Ekle Pagerank Kazan Site Ekleme, Link Ekleme, Toplist Sitesi TurkeyRank.Com - Pagerank Servisi ariyordum free backlink Seo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u freebanner4u Site Ekle Toplist Ariyordum*Memurvadisi*1 Baksana*İndirim Ariyorum Blog*İndirim AriyorumTurbo Ping*Survivor*Sigorta Kasko*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Manşet5*Down2000*Convert-123 *Orjindir *Survivor


Copyright 2015 - Survivor All Star 2015 İzle I Survivor Yeni Sezon Full İzle I Survivor Kim Elendi ? İçerikler izinsiz kopyalanamaz. http://www.ariyordum.com/2015/03/free-backlink-bedava-backlink-alin.html